”Petrecerea cititorilor”, eveniment dedicat pasionaților de lectură, pe 5 iulie, în Grădina Muzeului Literaturii

„Petrecerea cititorilor”, un eveniment dedicat celor care iubesc cărţile româneşti şi pe autorii lor, va fi organizat de Institutul Cultural Român, prin Centrul Naţional al Cărţii (CENNAC), miercuri, 5 iulie, începând cu ora 18,00, în Grădina Muzeului Naţional al Literaturii Române.

„Evenimentul este prilejuit de lansarea unei ample campanii de promovare a cărţilor româneşti. Apelând la vocea cititorilor, campania invită publicul să se alăture Institutului Cultural Român în proiectele legate de promovarea cărţilor româneşti în afara graniţelor ţării, stimulând receptarea acestora în celelalte culturi ale lumii. Toate detaliile legate de acest proiect, derulat în parteneriat cu televiziunea naţională şi radioul public, vor fi anunţate în premieră la evenimentul din data de 5 iulie de către Liviu Jicman, preşedintele ICR, şi Oana Boca Stănescu, directoarea Centrul Naţional al Cărţii”, transmite ICR.

În cadrul evenimentului desfăşurat în Grădina Muzeului Naţional al Literaturii Române, participanţii vor avea ocazia de a asculta şi citi fragmente din literatura română, de a asculta melodii prezente în cărţi româneşti şi de a discuta despre literatura română contemporană.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati