Petreceri urmate de amenzi. Controale la aproape 2.000 de localuri din Capitală

Polițiștii din Capitală au făcut, sâmbătă, controale la peste 1.800 de restaurante și terase și au dat amenzi de peste 270.000 de lei pentru nerespectarea regulilor cu privire la pandemie.

Mai exact, au fost verificate 1.800 de restaurante, terase, localuri de tip fast-food și autoservire, dar și 900 de mijloace de transport în comun.

În timpul controalelor au fost legitimate peste 2.900 de persoane, dintre care 680 nu respectau regulile. Acestea au primit amenzi în valoare de 152.000 de lei, arată Digi 24.

De asemenea, operatorii economici care au organizat activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții au fost amendați cu peste 27.000 de lei.

Petrecere cu peste 50 de persoane

Într-un restaurant din Sectorul 3 a fost organizată o petrecere în interior cu peste 50 de persoane. Polițiștii au oprit petrecerea și au dat amenzi de 11.500 de lei.

Unui alt restaurant din același sector i-a fost suspendată activitatea, după ce au fost descoperite 14 kilograme de produse alimentare expirate.

Controale și în Ilfov

Și în Ilfov au fost făcute controale, în urma unor sesizări. Polițiștii au intervenit în urma unei sesizări cu privire la faptul că în curtea unui imobil este organizată o petrecere de cununie.

Polițiști au constatat că la eveniment erau mai multe persoane decât permite legea și au dat 10 amenzi în valoare de 6.000 de lei, după ce au întrerupt petrecerea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati