Piedone a depus jurământul: Vom face o politică de transparență, o politică a cetățeanului

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a depus marți jurământul de învestire în funcție în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 5.

Cu aceeași ocazie, potrivit legislației în vigoare, au depus jurământul și consilierii locali aleși în mandatul 2020 – 2024, care au participat la ședința de constituire a Consiliului Local al Sectorului 5 al Municipiului București.

La eveniment au participat şi Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul – episcop vicar patriarhal, Corneliu Cîrstea – subprefectul Capitalei, Petre Lăzăroiu – fost judecător al Curții Constituționale a României, Corneliu Dobrițoiu – general, fost ministru al Apărării și Gabriel Crețu – fost director adjunct al Serviciului de Pază și Protecție, a informat un comunicat de presă.

Ședința de învestitură nu a fost publică, desfășurându-se în condițiile de siguranță necesare impuse de pandemia COVID-19.

„Vom face o politică de transparență, o politică a cetățeanului, o politică în care acest sector se va dezolta. O politică în care pe primul plan vor sta cetățenii Sectorului 5”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati