Piedone a găsit bunuri de zeci de milioane de lei, într-un depozit Economat din Jilava

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunţă că a găsit bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitate de Economat Sector 5 SRL, într-un spațiu din Jilava.

Descoperirea a fost făcută miercuri, în urma unei vizite de lucru pe teren, se arată într-un comunicat remis presei.

Ce a găsit Piedone în depozitul Economat

„Zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de șervețele umede, mii de role de șervețele, sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mănuși, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende și bomboane franțuzești expirate, sunt unele dintre bunurile ce se află în depozitul Economat Sector 5 SRL”, se arată în comunicatul de joi al Primăriei sector 5.

Ulterior, edilul a cerut consilierului local, Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant al Consiliului Local Sector 5 în AGA, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Crețu și directorul Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu ca până pe 28 ianuarie să fie gata un raport pentru a-l prezenta în fața Consiliului Local.

Primarul Piedone: E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriem

Pentru a nu risipi banul public, edilul sectorului 5 a anunțat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, ci fiecare Direcție va face solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente.

„E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriem. Împreună o scoatem la capăt. Cetățenii sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă”, a spus Cristian Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati