Piedone anunță 25 de milioane de vizualizări în doar 7 zile pe noul cont de Tik Tok: ”Am înțeles că este un NUMĂR RECORD în România”

Cristian Popescu Piedone, liderul PUSL, anunță că are 25 de milioane de vizualizări în doar 7 zile pe noul cont de Tik Tok. ”Am înțeles că este un NUMĂR RECORD în România”, arată acesta.
  • ”25 de milioane de vizualizări în doar 7 zile! DA!

Am creat acest cont de TikTok, @cristianpopescupiedone, acum două luni și am reușit să strâng 227.000 de urmăritori într-un timp record.

  • Faptul că îmi sunteți alături în număr atât de mare înseamnă enorm pentru mine, Cristian Popescu Piedone. Îmi arată că nu sunt singur, că atâția oameni empatizează cu ceea ce fac și cu ceea ce îmi propun să realizez pentru viitorul țării noastre. Știți bine, dragi prieteni: PIEDONE FACE!

La început, nu am realizat semnificația acestor 25 de milioane de vizualizări înr-un interval de doar 7 zile, 80 de milioane de vizualizări în doar două luni, însă ulterior am înțeles că este un NUMĂR RECORD în România.

  • Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Mesajele mele, conținutul meu și videoclipurile mele au ajuns în întreaga țară, ba chiar și în diaspora, și acest lucru mă împlinește enorm! VĂ MULȚUMESC! Peppa Pig vă iubește!

PS. PIEDONE NU DEZAMĂGEȘTE”, a transmis acesta pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati