Piedone anunță că lucrează la “Planul de lucru pentru București“, pe care îl va prezenta cetățenilor ”la vremea potrivită”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, transmite că, împreună cu un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, lucrează la “Planul de lucru pentru București“. De asemenea, în următoarele două săptămâni NU va dialoga cu niciun jurnalist, indiferent de tema abordată, a completat acesta.

  • Împreună cu un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, concepem deja “Planul de lucru pentru București“, iar la vremea potrivită, îl vom prezenta cetățenilor și ne vom angaja să-l implementăm ca atare în folosul Bucureștiului și al țării, spune primarul Sectorului 5 pe pagina de Facebook.

”Stimați jurnaliști,

Muncesc așa cum m-au învățat cetățenii în ultimii 32 de ani:

CU RESPECT pentru comunitatea care m-a ales să-i reprezint interesele!

Sunt prezent mereu între cetățeni, discut mereu cu cetățenii și caut mereu să rezolv problemele și dorințele semnalate de cetățeni!

  • Am decis, așa cum știți, să candidez la funcția de Primar General al Municipiului București!

Știu ce am de făcut pentru oraș și pentru cetățenii săi!

Cunosc problemele acute și cunosc rezolvările!

Împreună cu un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, concepem deja “Planul de lucru pentru București“! La vremea potrivită, îl vom prezenta cetățenilor și ne vom angaja să-l implementăm ca atare în folosul Bucureștiului și al țării!

  • Cu respect vă scriu aceste rânduri și vă anunț că în următoarele două săptămâni NU voi dialoga cu niciun jurnalist, indiferent de tema abordată!

După prima decadă a lunii viitoare, voi da curs tuturor invitațiilor, voi fi la dispoziția tuturor jurnaliștilor și voi răspunde tuturor întrebărilor care îmi vor fi adresate!

  • Vă mulțumesc! Cu respect, Cristian Victor Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Municipiului București!”, scrie Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati