Piedone cere ca Palatul Parlamentului, aflat pe raza Sectorului 5, să plătească o parte din veniturile din chirii și activități comerciale către Primăria de sector

Primarul Sectorului 5 al Capitalei Cristian Popescu Piedone anunță, pe Facebook, că a solicitat oficial ca Palatul Parlamentului să plătească o parte din banii obținuți din activități comerciale și chirii către bugetul local al sectorului 5.

„Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…

  • PARLAMENTUL ROMÂNIEI TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ O PARTE DIN VENITURILE PROVENITE DIN AFACERI CĂTRE CETĂȚENII SECTORULUI 5 !!!

Când mi-a fost cel mai greu în viață, o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și… mi-au oferit încrederea și inima lor!

Piedone… NU-I UITĂ ȘI N-O SĂ-I UITE TOATĂ VIAȚA LUI!

Piedone… NU UITĂ nici că șleahta păpușarilor politici l-au luat NEVINOVAT la pușcărie taman când se apucase să scoată Sectorul 5 din mizeria în care îl cufundaseră habarniștii politicii anti-oameni!

Piedone… NU UITĂ!

Piedone… ESTE UN OM LIBER SĂ LUPTE PENTRU CETĂȚENII CARE L-AU ALES PRIMAR!

Așa că, în numele cețățenilor Sectorului 5, primarul Piedone anunță:
Instituția “Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României…

  • ESTE OBLIGATĂ SĂ PLĂTEASCĂ O PARTE DIN VENITURILE OBȚINUTE DIN ACTIVITĂȚILE COMERCIALE ȘI CHIRII către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 și pentru confortul urban al cetățenilor domiciliați în Sectorul 5!

Astăzi am discutat subiectul cu oficialii administrației Palatului Parlamentului și le-am depus solicitarea ca atare!

Rog responsabilii destinatari să respecte legile României și cetățenii Sectorului 5!”, scrie primarul Piedone, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati