Piedone: continuăm amplul program de reabilitare termică! Am demarat procedura de achiziție publică pentru 370 de blocuri!

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei, anunță că va continua ”amplul program de reabilitare termică”, iar în acest sens a demarat procedura de achiziție publică pentru 370 de blocuri.

  • De asemenea, acesta afirmă că locuitorii Sectorului 5 nu au avut apă caldă şi căldura din cauza primarului Nicuşor. ”Unii şi acum îşi încălzesc apă pe aragaz pentru a se spăla”, susține candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

”Locuitorii Sectorului 5 nu au avut apă caldă şi căldura din cauza primarului Nicuşor. Unii şi acum îşi încălzesc apă pe aragaz pentru a se spăla. Au stat în frig în case familii cu copii mici, bătrâni… lui Nicuşor nu i-a păsat. Până acum, în calitatea mea de primar al Sectorului 5, am reabilitat 185 de blocuri.

Măcar să izolăm termic blocurile, dacă oricum lui Nicuşor nu-i pasă.

Anul acesta, continuăm amplul program de reabilitare termică! Am demarat procedura de achiziție publică pentru 370 de blocuri! 100 de asociații de proprietari au semnat deja contractele de mandat cu Primăria Sectorului 5.

Dacă vrei să faci bine pentru comunitate, se poate! Alege un primar care face!

Pe 9 iunie, votează Cristian Popescu Piedone!”, spune Piedone.

CMF21240113

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati