Piedone, dezvăluiri despre ”imaculatul independent Nicușor Dan”: Nota de plată către gruparea Orban este în vigoare

Primarul Sectorului 5, candidatul PUSL la Primăria Generală, Cristian Popescu Piedone, face dezvăluiri despre ”imaculatul independent Nicușor Dan” și ”caracatița de interese Orban/USR/PMP” din Primăria Capitalei!
  • ”Ce nu trebuie să știți despre Nicușor Dan? Nimic rău! Tocmai de aceea, las aici câte ceva despre imaculatul independent Nicușor Dan și caracatița de interese Orban/USR/PMP, din Primăria Capitalei! Liberalul Ludovic Orban, fost președinte PNL, l-a susținut pe Nicușor Dan la alegerile din 2020!”, transmite candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

”Susținătorul numarul 1 al lui Nicușor Dan este și astăzi Ludovic Orban! Nota de plată către gruparea Orban este în vigoare: oameni loiali aduși în PMB și numiți în toate funcțiile cheie!

Exemple: La cererea lui Ludovic Orban, Nicușor Dan o angajează pe Carmen Mădălina Hristu în funcția de director executiv Planificare Investiții PMB. Concomitent, Diana Pungă, șefa de campanie electorală a lui Nicușor Dan, este angajată în funcția de administrator public al PMB!

La ordinul lui Nicușor Dan, Diana Pungă se ocupă și de activitatea ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București)! Deține funcția până când o femeie este omorâtă de câini lângă lacul Morii, iar autoritățile încep ancheta! La solicitarea USR București, Nicușor Dan o aduce în PMB pe Corina Bega și o numește director general ALPAB.

Nicușor Dan îl aduce în primărie pe omul bun la toate al lui Ludovic Orban: Eduard Valentin Stroe!

Acesta este numit director general al Poliției Locale București și îi aduce lângă el pe mai mulți liberali din aripa Orban: George Pană, Mădălina Boboc, Ionuț Marius Crețu, Claudia Potinteu! Nicușor Dan și liberalul Tănase Stamule, omul de încredere al lui Orban, o angajează în funcția de director executiv al Corpului de Control al Primarului General pe Daniela Grigoraș! Nicușor Dan îl angajează pe Răzvan Muntean (fostul șef de cabinet al primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache “Diamant”)!

Nicușor Dan și Răzvan Muntean îl angajează la PMB (ca director executiv la Ordine Publică) pe Vlad Armeanu, fost șef la Disciplina în Construcții, Poliția Locală Sector 1! Oamenii de încredere ai fostului primar Dan Tudorache sunt aduși în PMB! De la Primaria Sectorului 1 mai sunt aduși: Ionuț Deaconu, fost Director general Poliția Locală S1 (angajat în funcția de Șef de Serviciu al DGPLCMB); Mariana Ioniță, pentru funcția de șef Serviciu Ordine Publică;

Cristiana Dinu pentru funcția de șef Birou Sesizări DGPLCMB! Toți, în coordonarea directă a lui Ionuț Deaconu!

La cererea USR, în PMB ajunge și Oana Sivache (mâna dreaptă a lui Vlad Voiculescu) Este numită directorul spitalelor bucureștene (ASSMB)! Acum este anchetată de procurorii anticorupție pentru luare de mită! Nicușor Dan își aduce în PMB oamenii de încredere din Asociația Salvați Bucureștiul! Ștefania Simion, fost consilier juridic la Salvați Bucureștiul (înființată de Nicușor Dan) a fost angajată inițial ca și consilier personal pe probleme juridice și de mediu! Din 2022 este numită director al Administrației Parcului Văcărești! (Delta Vacaresti, finanțată de PMB/Nicușor Dan)!

Ludovic Orban și Nicușor Dan îi aduc în PMB și pe Matei Damian (actualul arhitect șef) și pe Șerban Laurențiu Anghel în funcția de expert al PMB. Ludovic Orban a cerut-o pe avocata Andreea Mihaela Miu în funcția de director de cabinet al primarului general! Nicușor Dan s-a conformat! Useristul Tinel Speranțiu Ticu, vechi prieten cu Nicușor Dan, a fost numit director general la Achiziții Publice PMB!

Ludovic Orban nu îl uită pe liberalul Victor Tărtăcuță (fost la Sectorul 3) L-a adus în PMB, în funcția de director executiv la Direcția Transporturi! La recomandarea lui Victor Tărtăcuță, Nicușor Dan îl aduce la PMB pe Adrian Ionescu (de la Poliția locală Sector 4) și îl angajează în cadrul Corpului de Control al Primarului General! (Lista va continua!)”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati