Piedone, după audierea la DNA: „Denunţătorul este fostul primar Daniel Florea”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a dezvăluit, astăzi, după audierea la DNA, că denunţătorul în dosar este fostul primar Daniel Florea, scrie antena3.ro.

„La preluarea mandatului meu, la nici trei luni, nu am pus în aplicare o hotărâre a Consiliului Local privind exercitarea activităţilor de salubrizare în Sectorul 5 societatea REBU pentru că singura societate abilitată era Salubrizare SA.

”Probabil s-a deranjat foarte tare când am scos la iveală foarte multe nereguli din Sectorul 5”

Nu am dat astăzi nicio declaraţie. După studierea dosarului voi da declaraţie. Denunţătorul este fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea. Se pare că s-a denunţat singur în acest dosar. Probabil s-a deranjat foarte tare când am scos la iveală foarte multe nereguli din Sectorul 5.

În căldurile lui, crezându-se tot în campanie, la nici trei luni de zile, a făcut aceste denunţuri. Şi vă anunţ că nu sunt singurele denunţuri la singura instituţie abilitate.

Nu am nicio restricţie. Totul aparţine lui Daniel Florea. În momentul în care vorbim, DNA ridică documente din trecut şi pe creditele cu maşinile de salubrizare. Foarte multe nereguli. Într-o furie că i s-a luat costiţa din fasole, asta este. Cu o precizare: ştim cu toţii că marţi este sentinţa finală în dosarul Colectiv. Au fost nenumărate amânări. Eu nu sunt un fugar, îmi aştept sentinţa cu capul sus. Puteam să fug de o mie de ori din ţară.

Probabil, la ţepele pe care le-au luat, credeau că şi Piedone fuge din ţară. Piedone nu fuge!”, a explicat Cristian Popescu Piedone.

”Am urcat în avion, iar după 15 minute s-a golit tot avionul din cauza alertei cu bombă”

Cristian Popescu Piedone a explicat că se afla, în această dimineaţă, în avionul oprit la sol pe aeroportul Otopeni după o alertă cu bombă.

„Luasem bilete să plec cu soţia la Firenze, cu escală la Munchen. S-a anunţat o avertizare de bombă în avion, urcasem. Prima dată, la intrare, cei de la Poliţia de Frontieră m-au întrebat dacă am uitat ceva la poarta 6, ori poarta 15 la care am fost îmbarcat se afla prima pe culoarul din aeroport. Am zis că nu, am zis că sigur şi m-au lăsat. Un alt domn mi-a spus că s-a făcut o confuzie.

Am urcat în avion, iar după 15 minute s-a golit tot avionul din cauza alertei cu bombă, am făcut un alt control, am trecut şi am aşteptat să urcăm din nou în autobuz. Înainte de a urca, a venit un domn poliţist şi mi-a spus dacă vreau să îl urmez. Am ajuns la sediul Poliţiei de Frontieră din cadrul Aeroportului Otopeni şi mi s-a adus la cunoştinţă că am un mandat de aducere în calitate de suspect într-un dosar din 2021, luna februarie sau luna martie.

M-am urcat în maşină şi am venit la sediul DNA. Aici mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect, mi s-a adus la cunoştinţă cauza dosarului”, a declarat Cristian Popescu Piedone la ieşire din sediul DNA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati