Piedone, după condamnare: Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi: Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT

2
25668

Cristian Piedone, primarul Sectorului 5, a scris pe Facebook, joi, după condamnarea la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, că ”l-au luat nevinovat şi că l-au chinuit şi l-au tăvălin şase ani şi jumătate, ca pe un câine”.

”M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit şi m-au tăvălit şase ani şi jumătate! Zilnic mi-au picurat amar şi boală în trup şi în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele.. Rămâneţi cu bine, oameni buni! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas alături în toţi anii aceştia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!”, scrie Piedone în postarea de pe Facebook.

El se adresează şi cetăţenilor din Sectorul 5: ”Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire! Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil! Va iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone”.

”Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!”

Primarul scrie că are un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi în acea fatidică noapte: ”Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veţi convinge!”

2 COMENTARII

  1. Sa l trimiți pe PIEDONE la pușcărie și să o lași liberă pe „mizerabila” clotilda ,asta da justiție dreapta 🤔😬🤐
    Doamne ajuta 🙏 pentru unele și Doamne ferește 👹 pentru altele!!!!!
    De luat aminte 🤔

  2. JOS NAZIȘTII DE UCRAINENI CARE NE-AU LUAT BUCOVINA DE NORD CU CERNĂUȚI ȘI CEA MAI MARE PARTE A MARAMUREȘULUI. JOS SATANISTUL MASON EVREU ZELENSKI. JOS AMERICA ȘI NATO SI UE DICTATURI SATANICE ANTICRESTINE MASONICE. JOS CRIMINALUL ȘI TRĂDĂTORUL DE JOHANIS ȘI GUVERNUL LUI. TRĂIASCĂ RUSIA ȚARĂ SFÎNTĂ ALEASĂ DE BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI. TRĂIASCĂ DOMNUL VLADIMIR PUTIN APĂRĂTORUL ORTODOXIEI. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DE LA SFINȚII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII. TRĂIASCĂ DOAMNA DIANA SOSOACA UN BUN PATRIOT CARE LUPTĂ PENTRU BINELE ACESTUI SĂRMAN POPOR ROMÂN PENTRU DREPTATE SI ADEVAR SI MERITĂ SĂ FIE SUSȚINUTĂ ȘI SPRIJINITĂ. HRISTOS A ÎNVIAT. DOAMNE AJUTĂ S-AUZIM NUMAI DE BINE IERTAȚI-MĂ PE MINE PĂCĂTOSUL. DOAMNE APĂRĂ SI OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI ȘI PE TOATĂ LUMEA TA CEA BUNĂ ȘI CREDINCIOASĂ. BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII SI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ AMIN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.