Piedone îl schimbă din funcție pe City Managerul Rareș Hopincă

1
725

Cristian Popescu Piedone a fost repus în funcţia de primar al Sectorului 5 de către prefectura Capitalei la scurt timp după eliberarea din închisoare. Acesta își va prelua mandatul luni iar printre primele decizii a fost înlăturarea lui Rareș Hopincă din funcția de administrator public al orașului, potrivit Buletin de Bucuresti.

Am luat act de decizia instanței și voi lua toate măsurile care se impun astfel încât tranziția actului administrativ către primarul în funcție să se facă cât mai rapid și cât mai eficient posibil. Misiunea mea la Primăria Sectorului 5 se încheie aici. Mandatul meu de City Manager se încheie aici. Mă întorc în Consiliul General al Capitalei, acolo unde voi continua să fiu avocatul Sectorului 5”, a anunțat Rareș Hopincă.

Acesta a avut o campanie de imagine susținută cu privire la proiectele aflate în derulare în Sectorul 5, cu multiple vizite în teren și fotografii care au alimentat constant pagina sa publică de politician.

Vreau să mulțumesc din toată inima colegilor mei din Primăria Sectorului 5, alături de care am muncit și 12 și 14 ore pe zi, astfel încât cetățenii să simtă că au în primărie un adevărat partener.[…] Nu îmi rămâne decât să doresc succes primarului în funcție și să sper că ceea ce am făcut în calitate de manager al sectorului îl va ajuta să dezvolte comunitatea noastră după cum o merită și după cum o meritați și dumneavoastră”, a mai spus Hopincă.

La rândul sau, Cristian Popescu Piedone a anunțat deja o “reformă administrativă” în primăria Sectorului 5, la întoarcerea sa.

Ordinele sunt semnate, câteva dispoziții deja le-am dat, se lucrează intens, va fi o reforma administrativă pe sectorul 5 cap-fine! Intru direct în normalitate. Totul își urmează cursul pentru ședința ordinară din această lună, nu știu dacă a fost ținută sau va fi ținută. Repet, dacă va fi o ședință extraordinară, asta se anunță cu cinci zile înainte”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru Antena 3.

În 12 mai 2022, Piedone a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu la primăria Sectorului 4 în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.