Piedone îl susține pe Rareș Hopincă (candidatul PSD-PNL), pentru Primăria Sectorului 2

Cristian Popescu Piedone a anunțat că îl va susține pentru Primăria Sectorului 2 pe Rareș Hopincă, reprezentantul PSD sprijinit de Coaliție pentru această funcție.

  • “Partidul Umanist Social Liberal din România nu depune listă cu candidat la Primăria Sectorului 2 ci îl susține pe domnul prefect Rareș Hopincă la funcția de primar. PUSL va depune doar liste de consilieri. Este politica PUSL având în vedere tinerețea, experiența, cunoștința mea personală, interactivitate cu domnul prefect în funcție Rareș Opincă, viitorul primar al Sectorului 2, cel care îl lipsa mea a ținut primăria ca citymanager. Nu mă interesează formațiunea lui. Eu am ales ca președinte al PUSL din România să nu îi pun contracandidat, să merg direct în consiliu”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la Antena3CNN.

Rareș Hopincă a avut și o primă reacție la declarația lui Cristian Piedone: „Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dânsul știe că îi apreciez munca. De altfel, cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat continuitate de proiecte atât când am preluat eu proiectele domnului Piedone, cât și ulterior când le-a reluat după mandatul meu de citymanager”.

Rareș Hopincă este prefect al Capitalei, fiind susținut de Alianța PSD-PNL (din partea social-democraților) pentru Primăria Sectorului 2. Anterior, a ocupat funcția de city manager al Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati