Piedone le cere celor ce l-au ţintit atunci când era “îngenuncheat” să nu-i “mai trimită solii de iertare”

Cristian Popescu Piedone a postat un mesaj pe Facebook, în care a precizat că închisoarea nu l-a doborât şi le-a transmis celor care l-au ţintit atunci când era “îngenuncheat” să nu-i “mai trimită solii de iertare”.

Acesta a precizat că, într-un an, o lună și opt zile, 4.808 de oameni și-au făcut timp și i-au trimis la pușcărie ”mângâieri și încurajări și rugăciuni învelite duios în scrisori” și că în tot același timp 23.000 de oameni noi au venit lângă cei peste 700 de mii de prieteni vechi virtuali ”să-mi urmărească mesajele de pe această pagină”.

El a menţionat că se va întoarce la Primăria Sectorului 5 și va reîncepe “proiectele curmate de injustiţie”.

Cristian Popescu Piedone a ieşit din închisoare, miercuri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul în casaţie pe care l-a formulat şi a dispus punerea acestuia în libertate.

Mesajul integral al lui Cristian Popescu Piedone:

Amintiri nemuritoare

#m-am intors

Sunt nerăbdător sa retrăiesc aceste momente

Un an, o lună și opt zile… am suferit!

Am suferit și m-am rugat Bunului Dumnezeu.

Am plâns și am meditat.

Mi-am pus amintirile și gândurile toate laolaltă. Și le-am cernut prin sita sufletului meu, cu dor de nepoți, cu dor de copii, cu dor de soție, cu dor de familie!

Într-un an, o luna și opt zile de povară nemeritată am descoperit prieteni în oameni străini și fiare în foști oameni…

Într-un an, o luna și opt zile de cătușe nemeritate, 4.808 de oameni, pe care nu i-am cunoscut niciodată, și-au făcut timp pentru mine și mi-au trimis la pușcărie mângâieri și încurajări și rugăciuni învelite duios în scrisori…

Într-un an, o luna și opt zile de pedeapsă nemeritată,

23.000 de oameni noi au venit lângă cei peste 700 de mii de prieteni vechi virtuali… să-mi urmărească mesajele de pe această pagină, să mă îmbărbăteze și să-mi susțină nevinovația!

Un an, o luna și opt zile de pușcărie, plus anteriorii șapte ani de chin, negură, procese și hăituiri nedrepte mi-au zdruncinat inima și fiecare milimetru din corp!

Dar… n-au reușit să mă doboare!

Datorită Bunului Dumnezeu, datorită bunei mele soții, datorită bunului meu băiat Vlad, datorită bunei mele fiice Ana, datorită nepoțeilor mei buni, datorită familiei mele unite, datorită prietenilor loiali, datorită prietenilor descoperiți în oameni străini… eu, Cristian Victor Popescu Piedone, sunt mai puternic ca niciodată!

La epilog, vreau să transmit două mesaje:

1 – Pe cei care i-am învățat să tragă cu arcul și m-au ales ca țintă fix când eram îngenuncheat de injustiție… îi rog sa nu-mi mai trimită solii de iertare!

(Piedone îi iubește necondiționat doar pe cei care-l respectă!

“Iertarea”… este exclusiv patrimoniul Bunului Dumnezeu)

2 – Pentru oamenii corecți, pentru românii care au crezut mereu în mine și în nevinovația mea, anunț că reîncep proiectele curmate de injustiție!

Sectorul 5 va fi exact ca-n visul meu, exact ca-n visurile dumneavoastră, oameni dragi!

Vă mulțumesc că existați în viața mea!

Cu respect, primarul Piedone!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati