Piedone, mesaj pentru angajații plătiți din banul public: ”Fiți mereu în slujba cetățeanului care vă plătește!” – VIDEO

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, anunță că nu mai acceptă mizerie și nepăsare în sectorul pe care îl conduce, astfel că angajații care nu își fac treaba ”pentru care sunt plătiți din banul public” vor fi înlocuiți.

Piedone anunță măsuri în urma unei vizite la Economat Piața Rahova, unde a ”găsit doar… mizerie și nepăsare”, în plină pandemie. El spune că a început deja să ia măsuri și le amintește angajaților plătiți din banul public să fie ”în slujba cetățeanului care va plătește!”

”Mă adresez tuturor celor care sunt pe statele de plată ale Primăriei Sectorului 5!
Domnișoarelor, doamnelor, domnilor faceți-va treaba pentru care sunteti plătiți din banul public! Când v-ați angajat, ați fost de acord cu atribuțiile! Prin urmare, respectați-le! Fiți mereu în slujba cetățeanului care va plătește!

Am fost prin Economat Piața Rahova și… nu mi-a plăcut ce am văzut! Deși am solicitat repetat curățenie și respect pentru cetățean, nu am găsit nici una, nici alta! Am găsit doar… mizerie și nepăsare! Fix la societatea Consiliului Local! Fix în plină pandemie! Și este grav! Este foarte grav!”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

El spune că a început deja să ia măsuri, unora le-a tăiat ”10% din lefuri”, urmând ca cei care nu își fac treaba să fie înlocuiți.

De asemenea, Piedone spune că luni va anunța ce angajați vor rămâne și ce angajați vor pleca, după ce va mai face o rundă de verificări.

”Unora le-am tăiat 10% din lefuri! Sper sa înțeleagă cauza! Altfel… vor fi înlocuiți, nicio problema! Duminică voi reveni să verific! Luni voi anunța care dintre angajați vor rămâne, care vor pleca! Respectați cetățeanul!!!”, a completat primarul Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati