Piedone, mesaj pentru Nicușor Dan: Am văzut că te-ai pozat cu niște țevi! Data viitoare să scrii pe ele așa: “Microbianu’ + Lenea = Love”!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, îi transmite lui Nicușor Dan că mai bine muncește în stil “GROBIAN”, cu roaba, cu târnăcopul și cu lopata pentru cetățean și pentru oraș, în loc să lâncezească ca un “MICROBIAN” și să infecteze Bucureștiul cu lene, cu minciună și cu aroganță!
  • “Microbianule”, recepție! Am revenit să te stresez! Aud că mă spurci prin televizoare! Te declari alergic la roabă ? “Microbianule”, am constatat asta în cei trei ani și jumătate în care ai sforăit pe salariul de primar!

Zici că întâlnirile mele cu cetățenii din piețe, târguri și cartiere sunt “CIRC”? Tu ești baronul din palat, iar bucureștenii care îl susțin pe Piedone sunt “CIRCARI”? “Circarii” pe care îi hulești în public îți plătesc salariul DEGEABA de trei ani și jumătate!

  • Zici că Piedone este primarul “GROBIAN”? Îți răspund:

Mai bine muncesc în stil “GROBIAN”, cu roaba, cu târnăcopul și cu lopata pentru cetățean și pentru oraș, în loc să lâncezesc ca un “MICROBIAN” și să infectez Bucureștiul cu lene, cu minciună și cu aroganță! Am văzut că te-ai pozat cu niște țevi! Data viitoare să scrii pe ele așa: “Microbianu’ + Lenea = Love”!

Ai omis să-i mulțumești Gabrielei Firea că ți-a lăsat 300 de milioane de euro în primărie pentru înlocuirea rețelelor de termoficare!

Ți-e rușine ? Ai cheltuit cam 5 miliarde de euro în mandatul ăsta și nu se vede nimic bun în București!

Te fălești că ai schimbat niște țevi ? 100 de kilometri în trei ani și jumătate?

Nu cred! Citesc o declarație, din 2021, care îți aparține: “- În primul an de mandat am reabilitat 15 km de rețea!” 15, zici, păcăliciule! Dar, fie ca tine: 100 în vreo 4 ani! (deși ai promis minim 100 pe an) Dacă ai schimbat 100 de kilometri într-un mandat, înseamnă că mai ai 3.900 de kilometri și termini!

  • Cu lenea care te reprezintă, rezolvi problema termoficării la finalul secolului viitor!

Dacă n-ai aflat, îți explic: Rețeaua de termoficare a Bucureștiului se întinde pe 4.000 de km: 1.000 de km pe rețeaua primară și vreo 3.000 de km pe rețeaua secundară!!
Total cam 4.000 de km!

Și tu te lauzi că ai schimbat 100 de km de țeavă într-un mandat?

  • Lasă gogoșile electorale și postează următorul mesaj: “Sunt un primar “microbian” și habar nu am să fac ceva util pentru București!”

Promit că îți dau share și like😉

PIEDONE

UN GOSPODAR DIN BUCUREȘTI”, transmite Piedone într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati