Piedone rămâne primarul ales al Sectorului 5

0
87
Rafael Ilie Piedone sector 5 alianta
Foto: hashtagnews.ro

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a decis duminică să admită contestaţiile depuse la decizia anterioară privind renumărare a buletinelor de vot din Sectorul 5. Astfel, Cristian Popescu Piedone rămâne primarul câștigător al Sectorului 5, din partea PPU-SL.

„În Sectorul 5 Cristian Popescu Piedone din partea PPU-SL rămâne primarul ales„, potrivit unei decizi publicate pe site-ul Prefecturii București.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Popescu Piedone a anunțat că va sta zilnic pe străzile din Sectorul 5.

”E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă și asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte! Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am și identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăți dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăți de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignorați de fosta conducere. Pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliție a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranța oamenilor! (…)  Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai așa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”, a precizat Piedone pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.