Piedone: Reprezint realitatea şi normalitatea / Am informaţii sigure că oamenii o să migreze de la mare și de la munte și vor veni pe ultima sută de metri

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei, a declarat duminică, la intrarea în secţia de vot, că el reprezintă realitatea şi normalitatea. Primarul general şi predarea ştafetei la sectorul 5 lui Vlad Popescu Piedone se va face între orele 20.00 şi 22.00 şi a arătat are informaţii sigure că oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri, transmite News.ro, citată de G4Media.ro.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a votat duminică împreună cu fiul său, Vlad Popescu Piedone, la o secţie de votare din sectorul 5.

Primarul a declarat în timp ce intra în secţia de vot că ”el reprezintă realitatea şi normalitatea”.

Cristian Popescu Piedone a spus, după votare, că din cauza celor cinci buletine de vot, ”cu siguranţă nu se va închide secţia la ora 22.00”.

”Am eu informaţii sigure că oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri. Primarul general şi predarea ştafetei la sectorul 5 lui Vlad Popescu Piedone se va face între orele 20.00 şi 22.00. Cine va avea responsabilitatea unui exerciţiul democratic la vot va lăsa secţia să funcţioneze până la orele 24.00, şi mă refer la reprezentanţii politici în secţiile de vot”, a completat Piedone.

Primarul Sectorului 5 a mai afirmat că PUSL nu a avut reprezentanţi în secţii pentru că nu e partid parlamentar, însă au fost ajutaţi de două partide, Pro România şi Partida Romilor, care le-au pus la dispoziţie oameni în secţii.

Vlad Popescu Piedone a spus la rândul lui că a fost bine că a votat printre primii, pentru că nu este foarte multă lume dar că ”este cam complicat cu cele cinci buletine de vot, îţi ia foarte mult timp să votezi”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati