Piedone, semnal de alarmă cu privire la problema copacilor uscați din București. ”Treci la treabă, profesore!”, îi transmite primarului general

1
67

Primarul Piedone atrage atenția asupra situației alarmante în care se află arborii din sectorul pe care îl administrează și îi adresează o rugăminte primarului general Nicușor Dan: „Hai la muncă! Treci la treabă, profesore, că… dacă nu ne compostează ploșnițele, sigur ne strivește vreun copac!”

  • ”Doar Primăria Sectorului 5 are vreo ȘAPTE MII de avize depuse în sensul acesta la instituția matale, profesore! Foarte, foarte puțin, profesore!”, i-a transmis Piedone lui Nicușor Dan, într-un mesaj postat, luni, pe Facebook.
”Profesore, CADEEEEEEEE!
“dă-te bă că cade, cade, cade, cade, cade copacul”, vorba cântecului!
În capitala ploșnițelor, profesore, copacii bătrâni și abandonați de “grădinarul șef”… cedează nervos și cad unde nimeresc! Văzut-ai deunăzi, monsieur, că nu mai e vreme de șagă… Pentru liniștea cetățenilor, profesore, am o rugăminte:
  • HAI LA MUNCĂ! Treci la treabă, profesore, că… dacă nu ne compostează ploșnițele, sigur ne strivește vreun copac! HAI LA MUNCĂ!
Verifică urgent putregaiul din parcuri, defrișează-l, sădește puiet proaspăt pentru plămânul orașului! Deratizează orașul, alungă șobolanii, ploșnițele, țânțarii! Știu că ai nimerit o pălărie mult prea mare… Vorba aia: eu știu, tu știi… noi știm!
  • Răbdare, domnule, că mai este puțin și… scapi și din/de beleaua asta! Apropo: Te-am auzit că ai spus: “- Sunt două milioane de copaci în oraș, se mai întâmplă ca ei să mai cadă!” Ce să zic? Profund…
Plus că… doar DOUĂ MILIOANE DE COPACI, pentru DOUĂ MILIOANE DE CETĂȚENI?
Unul de căciulă??? Nici măcar… Că mulți sunt uscați! Doar Primăria Sectorului 5 are vreo ȘAPTE MII de avize depuse în sensul acesta la instituția matale, profesore!
Foarte, foarte puțin, profesore!
  • Cu milă și cu speranța că Bucurestiul va fi bine, într-o zi, cetățeanul Piedone”, spune Cristian Popescu Piedone.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.