Piedone și-a reluat mandat de primar al Sectorului 5: ”Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”

0
575
Foto: Facebook / Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone şi-a reluat marţi mandatul de primar al Sectorului 5, după ce în urmă cu mai puțin de o săptămână a fost eliberat din penitenciar, el fiind achitat în dosarul Colectiv.

Piedone a susținut că uşile primăriei vor fi „deschise pentru toată lumea”.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, bineînţeles că nu m-am abţinut şi am trecut prin sector. Vom ţine foarte mult legătura, uşile noastre sunt deschise pentru toată lumea. În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului. Noi lucrăm pentru cetăţeni şi pentru români”, a spus edilul Sectorului 5.

De asemenea, el a transmis un mesaj şi pentru partide.

„Formaţiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat şi mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit şi nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, a spus primarul.

Cristian Popescu-Piedone – condamnat definitiv de Curtea de Apel București, în mai 2022, la 4 ani închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv – a fost pus în libertate în 21 iunie, după ce a fost achitat de instanța supremă. Piedone a stat în închisoare un an și o lună, el fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.