Piedone: ”Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului la fel de somnoros ca el! Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul!”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, consideră că actuala coaliție de guvernare vrea să lase Capitala încă 4 ani pe mâna lui Nicușor Dan: ”Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului la fel de somnoros ca el! Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul!”

  • ”Voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă!”, mai afirmă el.

”V-ați jucat de-a Copiii Căpitanului Grant, până v-ați pierdut busola și ați început să jinduiți după vestonul lui Jules Verne!

Ați luat-o razna, hulpavi și aroganți și nerecunoscători față de cei care, acum patru ani, v-au gătit bucate, v-au îmbrăcat în oameni și v-au așezat la masă!

  • Turbați după caftan, v-ați pierdut înfățișarea de oameni! Ați uitat de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și ați amanetat Bucureștiul pentru interesele voastre meschine!

Nicio problemă: în 34 de ani au fost destui călăreți pe cai imaginari și cam toți s-au pierdut în ura poporului!

  • Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului la fel de somnoros ca el! Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul!

Păcat că ignorați oamenii buni!

  • Dar… voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă! Primarul Piedone”, scrie Piedone pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati