Pink Martini, cu Thomas Lauderdale şi China Forbes, revine la Bucureşti

0
307
pink martini

Trupa Pink Martini, cu Thomas Lauderdale şi China Forbes, revine la Bucureşti pe 23 aprilie 2024, pentru un nou concert la Sala Palatului, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Pentru concertul de la Sala Palatului, biletele intră în presale începând de vineri până duminică inclusiv, iar preţurile, în funcţie de categorie, variază între 134 şi 336 de lei. Biletele de la categoria VIP vor costa 483 de lei şi nu vor fi reduse.

Din 27 noiembrie, preţul biletelor va varia între 168 lei la categoria V şi 420 lei la Categoria I. Biletele la categoria VIP se vor menţine la preţul de 483 de lei.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe More.com şi Eventim.ro sau din reţeaua magazinelor partenere Eventim – Humanitas, Cărtureşti, Carrefour şi benzinăriile OMV.

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor şi dorind să includă într-un repertoriu fără reproş toate genurile – de la pop, până la jazz şi muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Iniţial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase şi mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaţionale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuinţe accesibile, mediu, biblioteci, educaţie sau parcuri.

Trupa, alcătuită din membri talentaţi şi carismatici, aduce un plus de autenticitate şi diversitate la fiecare interpretare. China Forbes şi Storm Large, cu voci remarcabile, completează perfect compoziţiile muzicale, aducând o energie captivantă pe scenă.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.