Pisici vânate cu arbaleta într-o comună din Ilfov

Poliţia Animalelor a deschis două dosare penale pentru cruzime împotriva animalelor, după ce trei pisici vagaboande au fost găsite împuşcate cu săgeţi într-o comună din Ilfov. După ce ultima pisică rănită a fost dusă la veterinar, locuitorii din Snagov au alertat şi autorităţile, precizează Digi24, potrivit Buletin de Bucuresti.

„Din fericire este o plagă superficială pentru că a fost lovit la nivel de spate, deci nu i-a perforat toracele. Din fericire a avut noroc”, a declarat medicul veterinar Daniel Barbu.

Şansa la viaţă a pisicii a fost şi că aceasta a fost găsită de o locuitoare din comună, care a dus animalul la veterinar. Însă femeia spune şi că îi este teamă să mai iasă din curte.

„Am văzut un pisoi săgetat cu o săgeată de arbaletă, l-am tras de sub mașină, mi-era o milă teribilă, era foarte chinuit. Este al treilea pisoi din zonă împușcat cu o săgeată de arbaletă. Arbaleta o am, am fost la Poliție ieri după ce am internat pisoiul și mi-au spus să o păstrez ca probă. Mă sperie faptul că nu mai pot să ies prin curte. Și eu am pisici și nu le scot afară”, a declarat Mirela, o locuitoare din Snagov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati