Pistă pumptrack de 42 de metri, inaugurată în cartierul Brâncuşi, Sectorul 6 – FOTO

Primul pumptrack destinat copiilor și adulților a fost inaugurat, sâmbătă, în București. O pistă specială de 42 de metri pentru biciclete, skateboard-uri, role și trotinete îi așteaptă pe pasionații de sport în parcul Constantin Brâncuși, din Sectorul 6.

Pumptrack-ul a fost inaugurat în parcul Constantin Brâncuși, din cartierul ANL Constantin Brâncuși, din Capitală.

Pista a fost deschisă în urma unui proiect inițiat de fondatoarele Asociației Zi de Bine, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia.

„Oficial, în Parcul Constantin Brâncuși se sta la coada pentru zile de Bine! Pentru zile de vară fix așa cum visezi la ele în vacanța mare, cu gașca de la bloc si cu ore luuungi. Doar că e și mai bine! Pentru că vacanța trece, dar pumptrackul ramâne!”, a transmis Asociația Zi de Bine, pe Facebook. 

Ciprian Ciucu: „Acum cautăm soluții pentru a face locuri de petrecere a timpului liber și pentru tinerele fete, pentru adolescente”

La evenimentul de lansare a pistei a fost prezent și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Edilul s-a dat chiar și pe skateboard, în noua zonă de petrecere a timpului liber.

„Cautam mereu soluții pentru ca toate grupele de vârstă să poată petrece timp liber de calitate în Sectorul 6. Împreună cu Asociația #ZideBine si Melania Medeleanu am inaugurat o pistă #pumptrak în cartierul Brâncuși, spre bucuria tinerilor și celor mici.

De fiecare dată când am fost pe str. Valea Largă i-am văzut pe tinerii și copii din cartier cum își improvizaseră o astfel de pistă din pământ. Când ZideBine a avut această inițiativă am știut exact unde trebuie montată.

Acum cautăm soluții pentru a face locuri de petrecere a timpului liber și pentru tinerele fete, pentru adolescente, adaptate nevoilor lor. Dar vorba Melaniei: mai bine sa le întrebăm direct ce fel de spații iși doresc, iar noi le vom proiecta în consecință”, a transmis edilul, pe pagina sa de Facebook, sâmbătă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati