Platforma de e-learning lansată de Primăria Capitalei este accesibilă tuturor elevilor din România

Platforma de e-learning lansată de Primăria Capitalei, prin Proedus, este accesibilă din 1 iunie tuturor elevilor din România, a anunțat Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

”Mă bucur să le ofer copiilor cele mai bune vești și cele mai frumoase surprize de 1 Iunie! Începând de astăzi, Primăria Capitalei, prin PROEDUS, lansează platforma educativă www.hubproedus.ro la nivel național”, a scris edilul Capitalei.

De asemenea, Firea a anunțat că platforma va avea haine noi, de sărbătoare, cu o interfață modernă și mai ușor accesibilă publicului.

3.000 de planșe de lucru pentru elevii din toată România

Începând cu 1 iunie, 3.000 de planșe de lucru cu activități dedicate preșcolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale, liceale, peste 1.000 de lecții online video și audio, dar și sute de activități interactive, piese de teatru, animații 2D și grafice sunt accesibile tuturor elevilor și părinților din întrega țară.

De asemenea, în premieră, pe www.hubproedus.ro , preșcolarii și elevii din clasele 0-XII vor avea la dispoziție un joc interactiv, de tip QUIZZ, mai arată Firea.

”Jocul le dezvoltă copiilor gândirea logică, strategică și cunoștințele de cultură generală. Întrebările sunt structurate pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani, iar răspunsurile se regăsesc în cele 3.000 de planșe de lucru postate pe platformă”, explică primarul Bucureștiului.

Scopul jocului este acela de a răspunde corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt. ”Cu cât mai multe răspunsuri corecte, cu atât mai multe puncte câștigate!”, conchide Firea.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati