PMB dă Tribunalului Bucureşti un spaţiu pentru depozitarea buletinelor de vot până în februarie 2025

Consiliul General al Capitalei a aprobat, luni, darea în folosinţă gratuită Tribunalului Bucureşti a unui spaţiu din str. Liviu Rebreanu nr. 29A, care va fi folosit pentru depozitarea documentelor şi materialelor electorale utilizate la alegerile din 9 iunie.

Acest lucru se va întâmpla până pe data de 28 februarie 2025. Cheltuielile cu privire la funcţionarea spaţiului în acest interval de timp vor fi suportate de Tribunalul Municipiului Bucureşti, scrie Agerpres.

Decizia vine după ce Tribunalul Bucureşti a solicitat Instituţiei Prefectului sprijin pentru identificarea în regim de urgenţă a unui spaţiu pentru depozitarea documentelor şi materialelor electorale.

„Se propune darea în folosinţă gratuită până pe 28 februarie 2025. S-a luat în calcul acest termen, având în vedere că validarea mandatelor va fi după 27 septembrie şi, potrivit legii, după validarea mandatelor, încă un termen de trei luni trebuie să rămână aceste materiale din cadrul procesului electoral”, a explicat directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu, Mariana Perşunaru, în şedinţa Comisiei de patrimoniu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati