PMB începe tratamentul nr. 8 pentru combaterea țânțarilor

Primăria Municipiului București începe tratamentul nr. 8 pentru combaterea țânțarilor din cele 14 prevăzute anul acesta în Programului Unitar de Acțiune aprobat de CGMB.
Astfel, Compania Municipală Eco Igienizare București va aplica tratamentele zilnic, în intervalul orar 22.00 – 5.00, pe întreg teritoriul Capitalei, în funcție de condițiile meteorologice.
  • Potrivit sursei citate, sunt vizate spațiile verzi de pe aliniamentele stradale și cele aferente blocurilor, parcurile, locurile de agrement, terenurile de sport, cimitirele, terenuri ale instituțiilor publice locale, inclusiv depouri, parcări publice și de reședință, terenuri aferente imobilelor cu spații destinate locuințelor colective – asociații de proprietari/locatari, cămine studențești, cămine de elevi, locuințe sociale, parcări, piețe și târguri agroalimentare, etc.
”Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și, în concentrația utilizată, nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor.”, completează sursa citată.
  • Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziție numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – și mail sesizari@cmeib.ro unde cetățenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati