PMB: Lucrările la Nodul Virtuţii sunt în acest moment aproape de finalizare

Primăria Capitlaei anunță că lucrările la Nodul Virtuţii sunt în acest moment aproape de finalizare. Primăria spune că acest obiectiv de investiţii „a fost preluat de actuala administraţie blocat şi la un stadiu de execuţie de circa 12%”.

În ultima perioadă, au fost realizate lucrări ample în ceea ce priveşte finalizarea podului metalic peste Şoseaua Virtuţii, dar şi a podului hobanat, peste canalul Dâmboviţa.

Astfel, a fost montat tablierul metalic pe ambele sensuri de circulaţie peste linia tramvaiului 41, a fost realizată suprabetonarea podului metalic, au fost montate hobanele, a fost finalizată breteaua dinspre Grozăveşti, a fost realizată hidroizolaţia podului, s-a turnat primul strat de protecţie şi a început montarea parapetelor din beton şi a balustradelor.

În următoarea perioadă, se va lucra la finalizarea rampei de coborâre a podului, la suprastructura podului metalic peste râul Dâmboviţa, la finalizarea bretelei de acces spre Splaiul Independenţei şi la finisajele aflate în curs pe celelalte bretele de acces.

Lucrările care vor fi realizate în perioada următoare vor ţine cont şi de condiţiile meteorologice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati