PMB: Majoritatea arterelor principale sunt curățate de zăpadă, cu mici excepții

Având în vedere condițiile meteorologice, polițiștii locali din cadrul Direcției Control au verificat în această noapte modul în care operatorii de salubritate au intervenit pentru deszăpezire și combaterea poleiului în Capitală.

Astfel, pentru buna desfășurare a traficului rutier, operatorii de salubritate au aplicat în prima fază tratamente preventive pe poduri, rampe, pasaje, iar după miezul nopții au acționat pe arterele principale, din Urgența 1 prin pluguire și prin împrăștiere de material antiderapant.

La ora 6:00, majoritatea arterelor principale erau curățate de zăpadă, cu mici excepții pe raza sectorului 5.

Concomitent, s-a acționat și pe străzile laterale, intervenția pe acestea fiind încă în desfășurare.

În ceea ce privește refugiile de tramvai, s-a constatat că mare parte dintre acestea au fost curățate de către reprezentanții STB.

De asemenea, trotuarele, trecerile pentru pietoni și stațiile STB au fost deszăpezite parțial, iar operatorii de salubritate acționează în continuare pentru curățarea acestora.

Conform informațiilor transmise de către operatorii de deszăpezire care acționează la nivelul celor șase sectoare, s-a intervenit în cursul nopții cu un total de 340 de utilaje și 375 de operatori manuali, după cum urmează:

Sectorul 1 – 78 utilaje și 141 lucrători manuali,

Sectorul 2 – 55 utilaje cu 49 lucrători manuali,

Sectorul 3 – 62 utilaje și 40 lucrători manuali,

Sectorul 4 – 63 utilaje și 40 lucrători manuali,

Sectorul 5 – 38 utilaje și 40 lucrători manuali

Sectorul 6 – 44 utilaje și 65 lucrători manuali.

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgențe sociale, tel. scurt 021.9524, la care bucureștenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost de pe raza Municipiului București.

Reamintim că Primăria Municipiului București pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde aceștia pot semnala eventuale probleme apărute în urma ninsorilor /precipitațiilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati