PMP a depus lista candidaţilor la parlamentare pentru Bucureşti; Ce fost primar s-a înscris în partid

0
97

Eugen Tomac şi Cristian Diaconescu au rămas “cap de listă” pentru alegerile parlamentare din partea Partidului Mişcarea Populară care a depus sâmbătă listele pentru Bucureşti. Pe locurile următoare pe lista pentru Camera Deputaţilor sunt: Ioana Constantin, Sebastian Moise, Liviu Negoiţă, Ştefan Florescu, Gabriel Rădulescu.

Pe lista PMP Bucureşti pentru Senat se mai află Doru Onaca.

La depunerea listelor, Eugen Tomac a anuţat că fostul „greu” al Partidului Democrat şi fost primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, s-a înscris în PMP.

„Traversăm o perioadă foarte grea, nu am mai avut o asemenea situaţie, ca în plină criză de sănătate publică să avem alegeri parlamentare. Prin urmare, cred că toată clasa politică are în faţă un test extrem de important, acela de a-i convinge pe români că democraţia nu poate fi suspendată, chiar şi în asemenea situaţii şi trebuie să dăm un vot responsabil pentru un Parlament care are în faţă o sarcină extrem de grea, aceea de a pregăti ţara de o perioadă extrem de dură. (…) Suntem mulţumiţi de rezultatul de la alegerile locale”, a declarat Tomac la sediul BEM.

El a anunţat că obiectivul PMP pentru parlamentare este de 10 % şi a adăugat că este nevoie de o reformă reală a Parlamentului.

„Şi noi vom merge în Parlament pentru a transmite acest mesaj, pentru a duce lupta mai departe privind reducerea numărului de parlamentari la 300, pentru a face mult mai eficiente instituţiile care sunt în coordonarea Parlamentului, cum este de exemplu Avocatul Poporului, care trebuie ales de cetăţeni şi ne vom bate pentru acest obiectiv”, a spus Tomac.

Liderul PMP a mai spus că Alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie.

„În mod clar că prioritatea zilei rămâne combaterea pandemiei şi trebuie să fim prudenţi. (..) Vine o perioadă foarte grea, tocmai de aceea credem că cei care insistă în orice condiţii să se suspende alegerile nu sunt corecţi”, a arătat liderul PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.