PMP București: Cel mai mare expert în tunuri imobiliare, Robert Negoiță, și-a găsit o nouă meserie – delator

PMP București reacționează după ce primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a depus o plângere penală privind retrocedările de spații verzi din București de pe vremea când primar general era Traian Băsescu.

„Bietul om e disperat. A mai trecut un mandat și nu a făcut nimic în Sectorul 3. Îi e rușine că e PSD-ist și e conștient că bucureștenii nu mai dau doi bani pe promisiunile lui. Din expert în tunuri imobiliare fără taxe și impozite plătite la stat, a ajuns primar și acum și-a găsit o nouă meserie, pe cea de delator”, spune PMP, printr-un comunicat.

PMP București crede că demersul de astăzi al lui Robert Negoiță arată „disperarea cu care acesta se agață de fotoliul de primar al Sectorului 3 pentru a nu fi tras la răspundere cu privire la ilegalitățile comise în cheltuirea banilor publici”.

„După 7 ani de mandat de primar, vine astăzi cu o mare descoperire referitoare la fapte care s-ar fi petrecut acum 15–20 de ani. Este un spectacol ieftin, conceput de Negoiță doar pentru a-și acoperi neputința și șmecheriile, care sfidează inteligența și bunul simț al bucureștenilor.

sursa foto: Facebook – Robert Negoiță

După alegerile din 26 mai, la care românii au sancționat dramatic la vot principalul partid de guvernământ, Robert Negoiță a conștientizat că nu mai are șanse să obțină, în 2020, un nou mandat de primar. „Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, declara acesta în urmă cu câteva zile.

Drept urmare, primarul Sectorului 3 a intrat în campanie electorală pentru alegerile de anul viitor, urmând o strategie în doi pași: delimitarea de PSD și demonizarea celui care a ridicat standardele de bună guvernare în timpul mandatului său de primar al Municipiului București, Traian Băsescu. O strategie destinată eșecului, pusă în practică în grabă, care deconspiră teama cea mai mare a lui Robert Negoiță: după ce nu va mai fi primar, acesta va trebui să se prezinte la Parchet pentru a explica cum au fost cheltuite fondurile Primăriei Sectorului 3″, mai spune organizația.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati