PMP Sector 6, alegeri pentru organizațiile de Tineret, Femei și Seniori

1
1060
Foto: Facebook / Stefan Florescu

Ștefan Florescu, președintele PMP Sector 6, anunță, într-o postare pe Facebook, că în acest weekend au avut loc alegeri a Organizațiilor de Tineret, Femei și Seniori a PMP Filiala Sector 6.

Potrivit sursei citate, Filiala PMP Sector 6 este o organizație puternică ce va demonstra, la alegerile din 2024, că munca și dăruirea colegilor se vor materializa în rezultatele mult așteptate!

”Conferința de Alegeri a Organizațiilor de Tineret, Femei și Seniori a PMP Filiala Sector 6 ne-a reunit astăzi intr-un număr considerabil la sediul nostru din B-dul Timișoara, nr 27A.

🔝 Suntem o organizație puternică si vom demonstra la alegerile din 2024 că, toată munca și dăruirea colegilor noștri se va materializa in rezultatele mult așteptate!

🙏 Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce sunteți astăzi și vă asigur de tot sprijinul meu pentru comunitatea pe care o reprezentam in Sectorul 6!”, arată Florescu în postarea de pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Respect Ștefan Florescu, respect PMP sector 6 susținem noua construcție „PMP Un nou început” Condus de președintele PMP Europarlamentarul Eugen Tomac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.