PNL reactivează intelectualii în politică: „Avem nevoie ca la nivelul fiecărei filiale să redobândim încrederea”

1
203
sursa foto: www.gov.ro

Nicolae Ciucă transmite un mesaj tranșant la adresa liderilor de teritoriu. Acesta spune că nu se gândește ca aceștia să fie cu nimic mai prejos decât cei care au făcut România Mare.

„Avem nevoie ca la nivelul fiecărei filiale să redobândim încrederea în sine și să facem în așa fel încât cu toate greutățile guvernării să generăm astfel de acțiuni prin care să demonstrăm că “prin noi înșine” trebuie redefinit”.

PNL este cel mai vechi partid din Europa, avem datoria nu doar față de înaintașii noștri, că nu suntem cu nimic mai prejos decât cei care au făcut România Mare, trebuie sa identificam si sa ne asumăm obiective prin noi înșine este limpede că prin noi înșine înseamnă România în UE, alianța nord-atlantică, dar cu tot profilul nostru cultural.

„PNL a relansat luni seară Institutul pentru Studii Populare, în cadrul unui eveniment la care au participat președintele Nicolae Ciucă, alături de foști lideri ca Valeriu Stoica și Theodor Stolojan.

Pornind de la tema „Probleme actuale ale liberalismului în contextul războiului cultural ideologic actual”, liberalii prezenți în sală și invitații au discutat despre provocările politice actuale, dar și în perspectiva anului 2024, prin excelență unul electoral.

Al doilea panel s-a concentrat pe problemele actuale în contextul „războiului” cultural ideologic.

Invitații Teodor Baconschi și Adrian Papahagi, moderați de Sever Voinescu, au dezbătut provocările cu care se confruntă liberalismul într-un peisaj polarizat. La eveniment a participat și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.