PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand să îşi demită un consilier cercetat pentru că a condus fără carnet

PNL Sector 1 cere primarului Clotilde Armand „să-l demită urgent pe Dragoș Constantin, consilierul ei personal, plătit din bani publici, care conduce mașina primăriei fără carnet”.

„După ce pe numele consilierului personal al lui Clotilde Armand, Dragoș Constantin, parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat, PNL Sector 1 cere primarului să își demită urgent consilierul penal! Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Armand să-l demită urgent și pe șeful Poliției Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupție investigate de parchet la această instituție, aflată în subordinea directă a lui Armand, șeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcție. Armand a preferat să tacă și să-l mențină în funcție”, potrivit unui comunicat de presă.

„Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1”

PNL Sector 1 constată că „sloganul mult trâmbițat de Armand și USR în campanii electorale, nu reprezintă nimic pentru aceștia, atunci când își protejează acoliții”.

„Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalitățile comise de acoliții primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite față de chiar persoana primarului sau ilegalitățile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii și ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcții publice”, se arată în finalul comunicatului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati