PNL Sector 3 caută oameni noi, ”cu idei, cu viziune și cu drag de implicare”

PNL Sector 3 anunță că deschide înscrierile în partid și caută oameni noi, ”cu idei, cu viziune și cu drag de implicare în viața cetății”.

Liberalii amintesc ce înseamnă politica pentru ei, adică ”acțiune, responsabilitate, asumare și implicare” și precizează că în Primăria Sectorului 3 s-a deschis drumul spre bugetarea participativă, pentru că ”oamenii sunt cei care știu cel mai bine de ce avem nevoie în București.”

În acest sens, PNL Sector 3 spune că are nevoie de o ”echipă care să știe ce vrea și ce e mai bine pentru oraș” și pentru acest lucru își dorește ca familia ”să se mărească, să avem oameni noi”.

Vezi mai jos postarea integrală a PNL Sector 3:

”Politica înseamnă oameni. Înseamnă acțiune, responsabilitate, asumare și implicare. A fiecăruia dintre noi. PNL Sector 3 și-a asumat acest lucru și primul pas a fost făcut în comunitatea noastră: am deschis, în Primăria Sectorului 3, drumul spre bugetarea participativă. Adică cetățenii, comunitatea, pot decide ce investiții se vor face din banii publici. De ce?

Pentru că oamenii sunt cei care știu cel mai bine de ce avem nevoie în București.

Acesta este doar primul pas. Vrem să construim politici publice corecte, aplicabile, care să răspundă nevoilor cetățenilor. Și de aceea avem nevoie de o echipă care să știe ce vrea și ce e mai bine pentru oraș. Așa se contruiesc proiectele care schimbă viața și fața Capitalei.

PNL și-a asumat scoaterea țării din criza provocată de pandemie. Orice contribuție la acest proiect înseamnă scriere de istorie. De aceea ne dorim ca familia noastră să se mărească, să avem oameni noi, cu idei, cu viziune și cu drag de implicare în viața cetății.

Vă așteptăm să schimbăm, să construim, să creștem împreună!
Decide, implică-te! Scrie-ne acum!”, au scris reprezentanții PNL Sector 3 pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati