PNL Sector 3 îi cere lui Negoiță să nu mai amâne punerea în siguranță a parcării din Parcul Pantelimon

𝐏𝐍𝐋 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝟑 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆ p𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 p𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟑 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐳𝐢 𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐭𝐚̆𝐫𝐚̂𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐚𝐝𝐢𝐚𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐦𝐨𝐧, afirmând că „n𝐮 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐜𝐮𝐳𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐜𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐟𝐢𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐨𝐥𝐯𝐚𝐭𝐚̆”.

„Solicităm imperativ pe această cale Primăriei Sector 3 și tuturor celor responsabili să nu mai găsească tot felul de motive pentru a nu pune pe ordinea de zi 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐏𝐍𝐋 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐦𝐨𝐧.

Pentru că lucrurile nu au fost făcute cum trebuie la timpul lor, încercăm prin această inițiativă se rezolvăm o problemă care din păcate a avut și urmări tragice.

Nu este loc de jocuri politicianiste, și vă rugăm să nu tratați acest proiect din perspectiva campaniei electorale sau a luptei politice. 𝐍𝐮 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜 𝐯𝐚̆ 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆ 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮, 𝐜𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐨 𝐟𝐚𝐜 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚̆ cu care am discutat la fața locului în mai multe rânduri. Inițiativa vine în spate cu o mie de semnături de la oameni care ies în fiecare zi în acel parc și care trăiesc cu frică traversând parcarea.

Ce am propus? Nimic complicat, fără mari bugete, dar cu rezultate imediate și extrem de importante. 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚̆: 𝐬𝐞𝐠𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢, 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐧𝐢𝐜, 𝐢𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭, 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐭𝐞𝐳𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐧𝐮 𝐢̂𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐮𝐚𝐫.

Soluțiile sunt simple, bani sunt, iar implementarea ar dura o lună de zile. Nu știm ce mai așteaptă Primăria Sectorului 3. Sperăm să nu pună interesul politic în fața unei probleme reale ce poate avea încă o dată consecințe tragice”, a transmis PNL Sector 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati