PNL Sector 5 a aprobat moţiunea cu care Orban candidează la şefia PNL; PNL Sector 1 a aprobat ambele moțiuni – a premierului Cîțu și pe cea a lui Orban

”Astăzi, filiala PNL sector 5, în cadrul Colegiului Director a votat Moțiunea Forța Dreptei a președintelui Ludovic Orban cu o largă majoritate: 35 de voturi pentru și 2 contra.Totodată, Moțiunea România Liberală a domnului Florin Cîțu a obținut 3 voturi pentru și 34 de voturi împotrivă. Prin urmare filiala sectorului 5 a adoptat Moțiunea Ludovic Orban!”, a transmis Dragoş Tănăsoiu (membru al echipe Orban şi fost şef al Corpului de control al Guvernului), într-o postare pe facebook.
  • PNL Sector 1 a aprobat ambele moțiuni, cu 44 voturi pt, 5 împotrivă.

Tot în această seară, filiala PNL Sector 3 a decis să îl susțină oficial pe actualul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, pentru un nou mandat la conducerea PNL.

ULTIMA ORĂ / PNL Sector 3 a decis să-l susțină pe Ludovic Orban la Congresul PNL: Moțiunea „Forța Dreptei” cu care candidează Orban la președinția PNL, a obținut 45 de voturi “pentru”

Reamintim că pe data de 25 septembrie va avea loc Congresul PNL, cu prezenţa fizică a 5.000 de delegaţi din întreaga ţară.

În cursă pentru funcţia de preşedinte al PNL se duce o luptă acerbă înre Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati