PNL și PSD, determinate să-l ducă pe Cîrstoiu la PMB. Firea și Burduja îl sprijină sută la sută pe doctor

Medicul Cătălin Cîrstoiu intră în cursa electorală pentru Primăria București, susținut de cele mai mari partide, PNL și PSD.

Astfel, candidatul comun al Coaliției, Cătălin Cîrstoiu, reușește să aducă la același numitor comun electoratele celor două partide.

Firea și Burduja, coordonatori politici de campanie

Deși au intrat în cursa internă pentru fotoliul de primar al Capitalei, atât Firea cât și Burduja au acceptat să-l susțină pe candidatul desemnat. Aceștia vor fi coordonatorii politici de campanie pe București.

De asemenea, susținerea filialelor din București este asigurată inclusiv prin intermediul actualilor primari de sectoare, de la PNL și PSD, Ciprian Ciucu, Daniel Băluță și Robert Negoiță.

Aceștia discută astăzi strategia comună de campanie, într-o ședință cu ușile închise, înainte de conferința programată pentru ora 12, când vor lua cuvântul președintele PNL Nicolae Ciucă, președintele PSD Marcel Ciolacu și medicul Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu este managerul celui mai mare spital universitar de urgență din București, profesor universitar și decan al Facultății de Medicină, București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati