Podul Grant, închis circulaţiei rutiere, dar deschis tramvaielor. Ce soluție a găsit STB

Podul Grant din București se închide pentru traficul rutier începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare. Vestea bună este că podul rămâne deschis pentru circulaţia tramvaielor.

Astfel, în vederea executării lucrărilor de reabilitare și consolidare a Pasajului Grant, se va restricționa circulația vehiculelor pe pasaj, pe sensul de mers dinspre Calea Crângași către Str. Turda, începând cu noaptea de 15/16 octombrie a.c., ora 00.00, până la finalizarea lucrărilor prevăzute de proiect.

Restricții de trafic-lucrări de “Reabilitare și consolidare Pasaj Grant”

În această perioadă, circulația vehiculelor se va realiza pe trasee alternative, prin Șos. Virtuții – Splaiul Independenței, respectiv Calea Crângași – străzi adiacente – Calea Giulești, cu ajutorul unor panouri de presemnalizare instalate în intersecțiile principale.

Totodată, circulația tramvaielor va fi menținută, alternativ, pe o singură cale de rulare.

Precizăm faptul că în prezent bretelele pasajului sunt deja restricționate pentru realizarea lucrărilor de reabilitare.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati