Poliția Capitalei a reținut un minor bănuit de furt

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au efectuat, miercuri, percheziții la domiciliul unui minor în vârstă de 16 de ani, bănuit de săvârşirea a patru infracţiuni de furt, fapte comise pe raza sectorului 4.

La data  26 mai  a.c. poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul  că, în intervalul orar 11.00 –  20.00, persoane necunoscute,  prin forțarea unei ferestre, au pătruns în locuință de unde au sustras  mai multe bunuri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost indentificat un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea faptei.  La data de 03 iulie a.c., s-a pus în executare  un mandat de percheziție domiciliară la adresa unde locuiește, acesta fiind depistat și condus la sediul subunităţii pentru  audieri. În urma probatoriului administrat,  în sarcina bănuitului s-a reţinut săvârşirea faptei reclamate,  stabilindu-se totodată că acesta ar mai fi comis şi alte infracţiuni:

– luni,  3 iunie a.c.  în intervalul orar 22.00 – 22. 30,  prin escaladarea geamului de la bucătărie, ar fi  pătruns într-o locuinţă din sectorul 4, de unde ar fi  sustras două telefoane mobile.

– la data de 7 iunie a.c.  ar  pătruns în curtea locuinţei unei femei,  dar fiind surprins de persoana vătămată, ar fi  părăsit locația fără a sustrage bunuri.

– în cursul zilei de  10 iunie a.c.,  în intervalul orar 11.30 – 16.30,  prin escaladarea geamului, ar fi  pătruns într-o altă  locuință,  tot din sectorul 4, de unde ar fi  sustras un televizor și un telefon mobil.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4,  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati