Poliția Capitalei, controale privind legalitatea transportului de persoane

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat, joi, o acţiune în Sectorul 4 din Capitală, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, precum şi pentru verificarea respectării legalităţii transportului de persoane.

Acţiunea organizată de poliţiştii Secţiei 15 cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 14, 16 şi 26 şi ai Brigăzii Rutiere a vizat în principal asigurarea legalității călătoriei în mijloacele de transport privat, controalele fiind efectuate îndeosebi în zona staţiilor taxi. Totodată, au fost verificate şi microbuze de transport persoane.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul reprezentanţilor din cadrul Registrului Auto Român şi al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Acţiunile se circumscriu activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati