Poliția Capitalei face verificări în cazul senatoarei Diana Șoșoacă și al altor parlamentari care au mers în Parlament fără mască

0
169
sursa foto: Facebook - Politia Romana

Poliția Capitalei a declanșat verificări după ce senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a mers în Parlament fără să poarte mască, invocând afecțiuni medicale care ar justifica acest lucru, au declarat surse din Poliție pentru G4Media.ro.

Adeverința medicală prezentată de avocata Diana Șoșoacă, aleasă parlamentar din partea Alianței pentru Unirea Românilor, pentru a nu purta mască în Parlament, nu ar fi valabil emisă conform Ordinului 874/2020, se arată într-un răspuns al DSP emis la solicitarea Senatului, a declarat șefa Comisiei de validare din Senat Iuliana Scântei.

Polițiștii vor stabili dacă se impune deschiderea unui dosar penal și luarea vreunei măsuri în cazul lui Șoșoacă, au mai menționat sursele din Poliție.

Verificări și în cazul aleșilor care au mâncat la bufetul Senatului

Poliția Capitalei face, de asemenea, verificări în cazul altor parlamentari care nu au purtat mască, luni, printre care Adrian Solomon, Kelemen Hunor și Dumitru Coarnă.

Cercetările vizează și motivele pentru care bufetul Senatului a funcționat, permițând mai multor aleși să mănânce la mese, deși acest lucru e interzis în actualul context pandemic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.