Poliția Capitalei: Fostul poliţist de 56 de ani care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţa, a fost reţinut pentru 24 de ore

Fostul poliţist de 56 de ani care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţa, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, informează Poliţia Capitalei.

Acesta a fost imobilizat de forţele de ordine, luni, după ce a refuzat să iasă din locuinţă în urma a circa opt ore de negocieri. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări.

Poliţiştii au descoperit, în urma unei percheziţii în casa fostului poliţist, două pistoale letale, deţinute în baza unei autorizaţii valabile, precum şi un pistol, neletal, supus autorizării pentru care avea certificat de deţinător, toate fiind păstrate în condiţiile prevăzute de lege.

Biroul de presă al DGPMB a precizat că femeia ameninţată nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este fost poliţist şi deţinea o armă letală. El ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seara, după ce aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

„Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi negociatori.

Sursa: AGERPRES

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati