Poliția deschide dosar penal în cazul școlii evacuate în București din cauza igienizării

Poliția Capitalei s-a autosesizat și a deschis dosar penal în cazul Școlii nr. 133 din Capitală, evacuată marți după ce elevilor li s-a făcut rău din cauza igienizării făcute în unitatea de învățământ, scrie Ziare.com.

Dosarul penal vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„În urmă situației înregistrate ieri, 21.01.2020, la Școală generală nr. 133, din sectorul 4, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București, prin Serviciul Investigații Criminale al Poliției Sectorului 4 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a anunțat Poliția Capitalei.

Școala 133 din Sectorul 4 al Capitalei a fost evacuată, marți la amiază, după ce mai mulți copii de clasa a VIII-a au acuzat dureri de cap și disconfort respirator, posibil de la un gaz toxic.

În total au fost evaluați medical 23 de copii, dintre care 5 au refuzat transportul la spital. 16 elevi au fost duși la Grigore Alexandrescu și alți 2 la Spitalul Marie Curie.

Anterior, marți dimineață, școală fusese igienizată, că urmare a apariției câtorva cazuri de gripă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati