Poliția Locală a dat amenzi de peste 163.000 de lei pentru nereguli în piețele din Capitală

Poliția Locală București a dat amenzi de peste 163.000 de lei în urma unor controale în piețele din Capitală.
  • Au fost descoperite mai multe nereguli, printre care lipsa personalului calificat de deservire, neafișarea programului de funcționare sau lipsa codului CAEN.
Astfel, polițiștii locali au amendat 78 de agenți economici cu suma de 59.800 de lei. De asemenea, 14 administratori de piețe au fost sancționați cu amenzi de 103.500 de lei.

Ce nereguli au descoperit polițiștii locali

”78 de agenți economici au fost sancționați contravențional, în ultimele două săptămâni, de polițiștii locali ai D.G.P.L.C.M.B. pentru încălcarea normelor privind comercializarea de produse alimentare în piețele bucureștene”, arată Poliția Locală București, într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, amenzile în cuantum de 59.800 de lei au vizat, printre altele, nereguli referitoare la lipsa personalului calificat de deservire, neafișarea programului de funcționare sau lipsa codului CAEN.

  • Totodată, 14 administratori de piețe care nu au respectat prevederile privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în zone publice au fost sancționați cu amenzi de 103.500 de lei.
”Acțiunile de control ce vizează protecția sănătății publice vor continua”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati