Poliția Locală a verificat 96 de operatori economici, cu activităţi în domeniul alimentaţiei publice, din cele mai importante zone ale Capitalei

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a declanşat, luni, o serie de acţiuni de verificare a agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în restaurante, baruri şi terase, ca urmare a relaxării restricțiilor în Capitală.

Controalele vizează respectarea măsurilor în vigoare pe perioada stării de alertă care intră în sfera de competenţă a D.G.P.L.C.M.B.

Poliţiştii locali au verificat, ieri, 96 de operatori economici, cu activităţi în domeniul  alimentaţiei publice, din cele mai importante zone ale Capitalei: Primăverii, Gheorghe Magheru, Nicolae Bălcescu, Calea Moşilor, Centrul Istoric, Calea Văcăreşti, Drumul Taberei.

Au fost constatate doar două cazuri în care numărul maxim de clienţi era depăşit. În alte două situaţii, au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

De asemenea, autoritățile amintesc faptul că portul măştii rămâne obligatoriu în spaţiile publice, iar regulile de distanţare socială vor fi, în continuare, respectate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati