Poliția Locală București a dat încă două amenzi de 5.000 de lei pentru Salubritate Sector 3

Încă două amenzi de 5.000 de lei pentru Salubritate Sector 3 de la Poliția Locală București pentru zone insalubre din oraș.

Poliția Locală din București a aplicat alte două amenzi Direcției de Salubritate Sector 3 din cauza zonelor insalubre descoperite pe mai multe străzi din oraș și a recipienților stradali murdari pentru colectarea deșeurilor de pe Bd. I. C. Brătianu.

„Se va aplica sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 lei operatorului de salubritate de pe raza sectorului 3 pentru faptul că nu a luat măsuri de menţinere în stare salubră a recipienţilor stradali de pe bd. I. C. Brătianu, nerespectând prevederile art. 116, alin 7, anexa 1 din HCGMB 345/2020. (…)

De asemenea, pe străzile Franceza, Tonitza, Lipscani, Filitti şi Calea Victoriei au fost identificate zone insalubre, motiv pentru care se va aplica o nouă sancţiune operatorului de salubritate de pe raza sectorului 3 pentru nerespectarea prevederilor HCGMB 247/2018 în valoare de 5.000 lei”, anunţă Poliţia Locală Bucureşti, vineri, pe Facebook.

Conform Poliţiei locale, în urma verificărilor au fost constatate deficienţe pe Bulevardul I. C. Brătianu, Parcul Colţea, străzile Patriei, Bărăţiei, Cavafi Vechi şi Lipscani intersecţie cu Elias Jacques, precum şi în Piaţa Sf. Gheorghe – trotuare care necesită spălare, trotuar cu excremente de păsări în staţia STB, resturi menajere pe trotuare.

„În Str. Elias Jacques, între imobilul din Str. Lipscani nr. 98-10 şi parcarea din Str. Sf. Vineri, există un teren îngrădit, insalubru, care a făcut obiectul unei sesizări anterioare, care nu are însă număr poştal şi cadastral. Pentru clarificarea situaţiei terenului s-au făcut adrese către Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 3, precum şi către Direcţia Patrimoniu şi Direcţia Juridic din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti”, precizează Poliţia locală.

Săptămâna trecută, Poliţia locală a Capitalei anunţa că a aplicat o amendă de 5.000 de lei Direcţiei de Salubritate Sector 3, pentru faptul că nu a spălat şi măturat străzi din centrul oraşului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati