Poliția Locală continuă acțiunile de descurajare a falşilor parcagii – FOTO

Poliția Locală București continuă și în această săptămână acțiunile în vederea descurajării şi combaterii fenomenului falşilor parcagii. În primele trei luni ale acestui an, agenții au aplicat circa 850 sancțiuni, în valoare de 180.000 de lei.

”Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti continuă, în săptămâna 21.03 -25.03.2022, şirul de activităţi pe care le desfăşoară, constant, în vederea descurajării şi combaterii fenomenului falşilor parcagii.”, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Calea Floreasca și zona Spitalului de Urgență sunt locuri unde, profitând de fluxul mare de vizitatori la unitatea spitalicească, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, şi-au făcut un obicei din a bloca locurile de parcare libere cu diverse dispozitive artizanale.

Apoi, contra unor sume de bani, locurile de parcare erau oferite conducătorilor auto – majoritatea aparţinători ai bolnavilor din spital.

Poliția Locală a dat amenzi de aproximativ 1500 lei, luni dimineața

Astfel, mai multe persoane care percepeau ilegal taxe de parcare pe Calea Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei, au fost sancționate contravențional, luni dimineaţă, de echipajele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti cu amenzi de aproximativ 1500 lei.

În același timp, agenții de poliție au depistat și amendat un agent al unei firme de paza care percepea bani în schimbul unor locuri de parcare.

”Pe lângă sancțiunea pecuniară, poliţiştii locali au cerut societăţii angajatoare demararea unei anchete disciplinare împotriva angajatului.”, mai spune sursa citată.

În total, în primele trei luni ale acestui an, agenții de poliție au aplicat circa 850 sancțiuni, în valoare de 180.000 de lei.

Cetățenii pot sesiza astfel de situații la Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului București – 021.9752.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati