Poliția Locală: Intersecția străzilor Luterană cu Știrbei Vodă – una dintre zonele centrale unde regulile de circulație par a nu însemna nimic pentru unii șoferi

Intersecția străzilor Luterană cu Știrbei Vodă este una dintre zonele centrale ale Capitalei unde regulile de circulație par a nu însemna nimic pentru unii conducători auto. Poliția Locală a Municipiului București primește zilnic sesizări din partea cetățenilor cu privire la parcările neregulamentare care obstrucționează trotuarele destinate exclusiv circulației pietonale. 

Echipajele D.G.P.L.C.M.B. acționează permanent în vederea asigurării unui climat de normalitate în ceea ce privește respectarea regulilor de parcare în centrul Capitalei și menținerii trotuarelor libere pentru confortul cetățenilor. Așa s-a întâmplat și miercuri, când trei conducători auto – care au transformat trotuarul din zona Sălii Palatului în parcare – au fost sancționați contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 

Dacă sunteți deranjați de către cei care parchează pe trotuar, pe treceri de pietoni, în stații STB sau blochează accesul în instituțiile publice, vă rugăm să contactați Poliția Locală a Municipiului București  prin intermediul dispeceratului operativ la 021/9752.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati