Poliția Locală Sector 1 a dat amenzi de 240.000 de lei pentru abateri în domeniul disciplinei în construcţii

Poliţiştii locali au aplicat 15 amenzi de 237.000 de lei, în perioada 22-28 martie, pentru abateri în domeniul disciplinei în construcţii, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Cea mai mare sancţiune contravenţională aplicată în această perioadă de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal a fost în cuantum de 40.000 de lei pentru o construcţie ilegală din zona Chitila. Sancţiunea a fost însoţită de oprirea şi desfiinţarea lucrărilor executate ilegal şi aducerea la starea iniţială a imobilului.

În urma mai multor sesizări primite de la cetăţeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, poliţiştii locali au efectuat verificări şi au constatat că în locaţie au fost executate lucrări fără a deţine autorizaţie, constând în edificarea unei construcţii pe terasa imobilului.

Totodată, poliţiştii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafaţa destinată locurilor de parcare. Ei au întocmit proces verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, dispunându-se oprirea şi desfiinţarea lucrărilor nelegal executate şi aducerea imobilului la starea iniţială.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati